Evenimentul Zilei > Social > O cântăreață din România a spulberat cu mașina un om. Breaking News
O cântăreață din România a spulberat cu mașina un om. Breaking News

O cântăreață din România a spulberat cu mașina un om. Breaking News

O tânără cântăreață din România, Andria Maria, a povestit cum a spulberat cu mașina om, din cauza faptului că nu avea ochelarii de vedere la ea.

Tânăra cântăreață, prezentă într-un platou de televiziune, a povestit cum s-a produs accidentul, dar și ce a urmat după impactul care a fost destul de puternic, scrie Cancan.

Maria Andria, o artistă sexy și provocatoare, a mărturisit că a provocat un accident. Ea a spus că a lovit un om, pe care nu l-a văzut. Explicația vedetei este că și-a uitat ochelarii acasă, iar noaptea nu vede bine. Cântăreața regretă evenimentul rutier și e fericită că în urma impactului, victima ei nu s-a ales cu răni grave, care să îi pună viața în pericol.


Bombă în lumea muzicii. Cântăreața s-a pozat goală, în baie. A pus pe jar România – Foto


„Am călcat cu maşina, din greşeală, un om. Îmi uitasem ochelarii acasă şi eu nu văd bine noaptea”, a povestit Maria Andria în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Provocată în cadrul unui joc organizat la o emisiune TV, Maria Andria a dezvăluit că a făcut amor într-un avion, de față cu toți ceilalți călători, aflați pe locurile lor.

„Am făcut sex în avion, era greu. Mergeam în Mallorca și eram în fustiță și am cerut de-aia să ne învelim. Și făceam așa că dormeam, am ridicat fustița”, a povestit blondina în cadrul unui interviu mai vechi acordat la “Agenția VIP”.