Evenimentul Zilei > Actualitate > Bombă în lumea muzicii. Cântăreața s-a pozat goală, în baie. A pus pe jar România – Foto
Bombă în lumea muzicii. Cântăreața s-a pozat goală, în baie. A pus pe jar România – Foto

Bombă în lumea muzicii. Cântăreața s-a pozat goală, în baie. A pus pe jar România – Foto

Este vorba despre Maria Andria, o cântăreață faimoasă din România. Aceasta și-a pus pe jar fanii cu o poză în care apare goală, în baie.
Maria Andria este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. În plus, are un corp de invidiat, iar formele cu care au înzestrat-o natura îi înnebunesc pe bărbați. De precizat că artista a făcut furori chiar și peste hotare cu muzica sa.

Recent, vedeta s-a fotografiat goală pușcă, în baie. Asa cum se poate observa, Maria Andria are un posterior de nota 10, abdomenul plat, semn că petrece mult timp la sala de fitness. Din păcate pentru masculi, poza nu scoate în evidență și sânii perfecți ai blondinei, pe care artista a ales să-i ascundă cu mâna.

„Imagina demonstrează, încă o dată, că Maria Andria este în topul celor mai sexy femei din România. Bărbații au ce admira, iar fotografia cu siguranță le va satisface toate fanteziile”, scrie Cancan.