Evenimentul Zilei > Actualitate > Canicula amână startul în Ligile a II-a şi a III-a
Canicula amână startul în Ligile a II-a şi a III-a

Canicula amână startul în Ligile a II-a şi a III-a

Comitetul de Urgenţă al FRF a decis astăzi să amâne cu o săptămână startul ediţiei de campionat ediţia 2010 - 2011 pentru Ligile a II-a şi a III-a.

Vremea deosebit de călduroasă i-a determinat pe oficialii Federaţiei Române de Fotbal să amâne debutul noului sezon în "Diviziile B şi C". Decizia a fost luată astăzi de Comitetul de Urgenţă al FRF.

Iată comunicatul dat pubicităţii pe siteul oficial al FRF:

"Ca urmare a condiţiilor climaterice din ţara noastră şi a solicitării membrilor afiliaţi ai Federaţiei Române de Fotbal din eşaloanele competiţionale respective, Comitetul de Urgenţă al FRF a decis azi, 13 august 2010, să amâne cu o săptămână startul ediţiei 2010-2011 a campionatului Ligii a 2-a şi a 3-a.

Astfel, prima etapă a Ligii a 2-a nu se va mai disputa la data de 21 august a.c., ci la 28 august a.c. Toate celelalte etape ale turului vor avea loc cu o săptămână mai târziu comparativ cu programarea iniţială, ultima etapă a turului urmând să se joace, aşadar, în ziua de 4 decembrie a.c.

Acelaşi lucru se aplică şi în cazul Ligii a 3-a, întrecerea începând nu la 20, ci la 27 august a.c. Pe cale de consecinţă, ultima etapă a turului va avea loc în ziua de 3 decembrie a.c."

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: