Când nu e cu Alexia Eram, Mario Fresh zburdă pe Nordului. Cu cine a fost surprins iubitul fetei Andreei Esca. Video

Când nu e cu Alexia Eram, Mario Fresh zburdă pe Nordului. Cu cine a fost surprins iubitul fetei Andreei Esca. Video

Mario Fresh a fost surprins de către paparazzi EVZ la o întâlnire pe Șoseaua Nordului. Acesta era alături de Liviu Moreanu și de un alt bărbat. Cei doi au fost surprinși exact în momentul în care terminaseră de vorbit cu cea de-a treia persoană. Așa că Mario Fresh se îndreaptă glonț către mașina prietenului său, semn că în continuare, nu și a rezolvat problema acesta.

Ultima dată, iubita lui i-a dat mașina pentru a merge prin oraș, iar paparazzi EVZ au surprins acest lucru. Cert este că imediat după ce a ajuns el la mașină a venit și prietenul lui Liviu Moreanu. Acesta s-a urcat la volan și au demarat în trombă.

Surprins alături de un cuceritor

Dacă Mario Fresh este celebru prin prisma carierei, Moreanu a devenit cunoscut printre domnișoarele de oraș prin prisma relațiilor pe care le-a avut. De altfel, acesta deține mai multe restaurante, lucru care îi conferă puterea financiară de care un astfel de crai are nevoie. Acesta a intrat prima dată în atenția publicului prin prisma relației pe care a avut-o în 2010 cu Anna Lesko.

Ne puteți urmări și pe Google News

Doar că la acel moment, Anna își dorea ceva mai mult decât câteva date-uri. Mai exact o familie. Moreanu nu a fost dispus așa că a trecut mai departe. Următoarea celebritate care i-a picat în mreje a fost Andreea Mantea.

Moreanu face ravagii printre domnișoarele de oraș

Nici cu ea nu i-a fost ușor cuceritorului, drept urmare nici această relație nu avea să se finalizeze la ofițerul stării civile. De la momentul Andreea Mantea, Moreanu s-a ținut departe de blitzurile paparazzilor.

Cu toate acestea a apărut zvonul că ar fi cu artista Raluka. Mai mult, ea este cea care a postat o poză cu amândoi pe contul său de socializare. Cu toate acestea niciunul dintre ei nu a confirmat legătura.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro