Evenimentul Zilei > Monden > Când începe noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și ce se întâmplă cu Gina Pistol
Când începe noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și ce se întâmplă cu Gina Pistol

Când începe noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” și ce se întâmplă cu Gina Pistol

Celebra emisiunea „Chefi la cuțite” va debută peste câteva săptămâni la Antena 1, cu un nou co-prezentator, în persoana lui Ștefan Sprianu, alias Speak.

Fără să se știe exact data când va fi difuzat primul episod din Seria 9 a emisiunii ”Chefi la cuțite”, fanii fac deja pariuri despre modificările aduse în formatul emisiunii.

Peste toate aceste lucruri, Speak a dat deja asigurări că noul sezon al emisiunii va fi introdus în grila de primăvară a postului Antena 1.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina Pistol, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător. a avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult. Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a declarat Speak.

Pe numele său din buletin Ștefan Sprianu, în vârstă de 34 de ani, Speak este un cântăreț român care a ajuns celebru cu mai multe melodii care au devenit hit-uri: „Lasă-mă-mi place’, „A lu mamaia’, „Gelozia’, etc.

Ce se întâmplă cu Gina Pistol!

Ei bine, dacă v-ați închipuit că Gina Pistol, co-prezentator la ”Chefi la cuțite”, va dispare în noul sezon, deoarece trebuie să devină mămică, lucrurile nu stau chiar așa.

Cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, au decis că vor să lucreze doar cu Gina Pistol, iar pentru asta, cei de la Antena 1 au decis să accelereze lucrurile și să treacă imediat după ce Sezonul 8 al emisiunii s-a finalizat, la filmarea Sezonului 9.

„S-a mai încheiat un sezon de Chefi la cuțite, dar știu că mulți m-ați întrebat <<și noi acum ce o să facem?>>. O să așteptăm următorul sezon, care zic eu că o să fie la fel de spectaculos ca acesta care s-a înncheiat”, a scris Gina Pistol, pe Instagram, la scurt timp după ce Sezonul 8 s-a încheiat și a fost câștigat de Ionuț Beleiu.