Medicii nu-i mai dădeau șanse, iar apropiații credeau că îmbrățișar ea de la aeroport, de la plecare, a fost ultima. Adrian Breinde a a vut încredere în medicii nemți, care au organizat un program experimental (medical trial) pentru a înc erca să vindec e c ancere în stadii avansate. Artistul avea multiple metastaze osoase chinuitoare, care îl făcuseră dependent de morfină.

La finalul tratamentului, „analizele au arătat o scădere dramatică a numărului de metastaze – mai rămâseseră între 7-10%”, a declarat bluesmanul în vârstă de 60 de ani, care consideră că a trăit un miracol. În luna mai, mulți artiști din trupele Phoenix, A G W einberger, Iris , Krypton, Trooper, K empes, Emeric Imre, Jimi El Laco, Rareș Totu, Adrian Naidin și Solarra au organizat evenimente caritabile pentru a strânge banii necesari ca să acopere tratamentul din Germania.

 „Oricine se află într-o situație similiară să nu dispere și să se uite în sus. Plouă cu miracole, iar eu sunt unul dintre ele”, a spus Berinde. Artistul a mai trecut printr-un hop, acum un deceniu, când a trecut printrun transplant de ficat.

Printre primii care l-au vizitat pe Adrian Berinde după revenirea sa în țară s-a numărat Cristi Minculescu.

 

Te-ar putea interesa și: