Artista suferă de o boală nemiloasă şi a acceptat să vorbească despre problema de sănătate cu care se confruntă, dar şi despre epidemia de Coronavirus.

Nataşa s-a retras de pe micile ecrane și a trecut prin momente grele după ce soțul ei (n.r. – un cunoscut medic) s-a stins din viață la 66 de ani, în urma unei boli cumplite, cancer la vezică.

Cei doi au trăit o poveste de dragoste timp de 38 de ani, iar după pierderea suferită, actrița este din nou încercată de soartă: suferă de o boală nemiloasă, care îi afectează creierul.

„Am o boală autoimună care îmi afectează creierul şi vorbirea… Sunt foarte amețită. Nici nu îmi vine să cred când mă uit la pozele alea pe care le afișați”, a mărturisit Natașa Raab la Agenția VIP, citată de cancan.ro.

Amintim că îndrăgită actriţă a avut cancer uterin. Recunoscută pentru frumuseţea ei, ea a fost şi un manechin de succes în prezentările Zinei Dumitrescu.

În contextul epidemiei de Coronavirus, Natașa Raab a avut câteva recomandări şi pentru români: „Acum țara noastră trece printr-o mare încercare și vă rog pe toți, din sufletul meu, vă rog frumos ascultați de sfaturile medicilor și nu vă luați după știri false.

Adevărul este că nu am văzut vremuri atât de grele. E îngrozitor, cred că ne-a pedepsit Dumnezeu. Vă rog din toată inima la fiecare oră să vă rugați frumos către divinitate ca să ne ocrotească.

Oricum suntem mult mai bine decât alte țări. Iar eu mă uit câteodată la fotografia soțului meu și-mi spun că poate e mai bine așa, pentru că el dacă era medic ar fi fost în prima linie. Și era și medic și urgență. Și chiar dacă era pensionat l-ar fi chemat.”