Campionatul Mondial. Mexic - Camerun, 1-0. Peralta le-a adus mexicanilor trei puncte preţioase

Campionatul Mondial. Mexic - Camerun, 1-0.  Peralta le-a adus mexicanilor trei puncte preţioase

Mexic si Camerun au oferit un spectacol agreabil la Natal. Mexicanii au obinut o victorie meritată contra "Leilor neîmblânziţi" (1-0), pe o ploaie torentială la Natal, prin reuşita lui Peralta.

În minutul 11 al primei reprize, mexicanul Giovani dos Santos a reuşit să înscrie, dar reuşita i-a fost anulată pe motiv de ofsaid. Gio a marcat "dintr-o bucată", după ce a reuşit să se demarce excelent printre apărătorii centrali ai Camerunului.

După numai 7 minute,Samuel Eto'o, starul din ofensiva selecţionatei din Africa a introdus balonul în poartă, dar, din acelaşi motiv, golul este anulat. Latinii reuşesc să înscrie din nou, dar fanionul era deja în poziţie verticală! A doua decizie eronată, pentru că balonul a fost deviat de un camerunez. Marcator: acelaşi Dos Santos.

A doua parte a jocului, mexicanii iau cu asalt poarta "leilor". Peralta a scăpat singur cu Itandje, dar goalkeeperul african a reuşit să respingă cu piciorul. Tabela se schimbă, însă, în minutul 61. Gol, Mexic! Peralta îi aduce pe mexicani în avantaj. Ocaziile latinilor s-au stins prin minutul 82, cand Hernandez, înlocuitorul lui Peralata, putea sa mărească avantajul. Până la finalul partidei, selecţionata Camerunului a sufocat careul mexicanilor, dar fără gol.

Ne puteți urmări și pe Google News