Niko Kovaci, selecționerul Croației, a afirmat că elevii săi vor face tot posibilul pentru a câștiga meciul cu reprezentativa Camerunului. „Ne-am prezentat bine în primul joc. Ce pot să văd în ochii jucătorilor mei este dorința lor de a răzbuna jocul din deschidere”, a declarat Niko Kovaci, selecționerul croat.

Camerun a pierdut primul joc din Brazilia, contra Mexicului, cu scorul de 1-0, iar un eventual insucces în partida din această noapte le-ar spulbera africanilor șansa ocupării locului secund al grupei.

Volker Finke, tehnicianul africanilor, dorește ca în jocul cu Croația să repare ceea ce nu a reușit în primul joc. „Vom face tot posibilul pentru a câștiga acest meci. Rezultatul jocului este foarte important pentru noi, deorece va stabili dacă vom supraviețui la această Cupă Mondială”, a declarat germanul.

Cele două reprezentative vor juca la Manaus, oraș apropiat de jungla Amazonului, în care temeperatura este de 40 de grade Celsius, și cu o umiditate mare a aerului, de minimum 95 la sută.