Evenimentul Zilei > Sport > Campion al României, a incendiat o casă după un conflict pentru un lănțișor de aur
Campion al României, a incendiat o casă după un conflict pentru un lănțișor de aur

Campion al României, a incendiat o casă după un conflict pentru un lănțișor de aur

Incident șocant în Teleorman. Un fost campion la judo a incendiat o casă şi o maşină în semn de răzbunare. Gestul ar fi avut loc pentru un lănțișor de aur.

Incidentul a avut loc în comuna Buzescu, din judeţul Teleorman. În mica localitate, în urma unui conflict cu un vecin, fostul campion la judo şi-ar fi rupt lănţişorul de aur, notează Antena 3.

Situația a degenerat pentru că celălalt bărbat nu a vrut să plătească ipotetica pagubă. Fostul sportiv de performanță a decis să se răzbune incendiind casa şi maşina cunoștinței sale.

Conflictul din Teleorman, de la un lănțișor de aur

Mai exact, potrivit martorilor, conflictul ar fi avut un izvor mai vechi dintre sportiv și cunoștința din comuna Buzescu, judeţul Teleorman.

Conflictul a degenerat rapid şi cei doi s-au luat la bătaie. În timpul altercaţiei fostul sportiv şi-ar fi rupt lănțișorul de aur şi ar fi cerut vecinului suma de 3.500 de lei.

Pentru că acesta a refuzat plata, individul a recurs la o răzbunare în stil mafiot incendiindu-i casa şi maşina. Flăcările au distrus o bună parte din casă, iar din autoturism a rămas doar caroseria.

Pagubele au ajuns la 50.000 de euro

La o primă constatare, proprietarul locuinței a afirmat că pagubele sunt în jur de 50.000 de euro. O evaluare corectă urmează a fi făcută de instituțiile abilitate, notează presa locală.

La scurt timp, piromanul a fost identificat de poliţişti şi reţinut. Însă, în ciuda probelor existente la dosar şi a recunoșterii faptei, procurorii au considerat că nu reprezintă un pericol social şi au dispus controlul judiciar pentru 60 de zile. Mai exact, individul a fost lăsat în libertate.

Acum el ameninţă că va da foc şi la a doua casă a vecinului, dacă plângerea de la poliţie nu va fi retrasă.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News