Astăzi este ziua alegerilor în SUA, însă campania electorală a început în urmă cu multe zile. În ianuarie 2012, Mitt Romney a spus că "îi place să aibă posibilitatea de a concedia oameni", lucru care a atras imediat criticile democraţilor. Romney a mai făcut câteva gafe şi în iulie, când a reuşit să îi supere atât pe englezi, declarându-se sceptic în posibilităţile Londrei de a găzdui o ediţie de succes a Jocurilor Olimpice, dar şi pe palestinieni.
ASTĂZI AMERICA ÎŞI ALEGE PREŞEDINTELE. “Romney nu-mi inspiră încredere. Obama m-a dezamăgit”
Republicanii au taxat imediat greşelile lui Obama. "Dacă aveţi o afacere, nu aţi construit-o voi, altcineva a făcut acest lucru posibil", au fost cuvintele neinspirate ale liderului de la Casa Albă, iar adepţii lui Romney au avut de atunci un nou slogan: "We built it" ("Noi am construit-o").
Şi Obama plânge câteodată| GALERIE FOTO

Romney a recuperat în sondaje după ce l-a ales pe Paul Ryan pentru funcţia de viitor vicepreşedinte. Reprezentantul statului Wisconsin a atras mulţi nehotărâţi de partea republicanilor. Discursul amuzant purtat de Clint Eastwood către un scaun gol, unde regizorul îşi imagina că stă Barack Obama, a fost de asemenea un succes pentru Romney, care i-a dat o lovitură puternică rivalului democrat şi în ultima dezbatere televizată.

  • Barack Obama – schimbarea care a redat speranţa Americii
  • Mitt Romney – un misionar mormon în drum spre Casa Albă

EVZ VĂ ŢINE LA CURENT CU EVOLUŢIA ALEGERILOR DIN STATELE UNITE