Campania de ajutorare a sinistraţilor

Campania de ajutorare a sinistraţilor

Filiala Timişoara a Serviciului de Ajutor Maltez a deschis un târg caritabil destinat sprijinirii sinistraţilor din Moldova.

Târgul caritabil „Ajutăm sinistraţii 2010” are loc până duminică, la Casa Tineretului din Timişoara, între orele 10.00 şi 19.00. În cadrul bazarului amenajat sunt comercializate diverse articole vestimentare, articole sportive, piese mici de mobilier, tablouri, ornamente de apartament, veselă, bibelouri, covoare, perdele etc. Iar 22 de voluntari sunt gata să ajute pe oricine să găsească exact obiectele de care are nevoie. „Banii adunaţi vor merge la sinistraţi“, a declarat Ildiko Baranyi, presedintele SAM Timişoara, adăugând că oamenii pot face donaţii şi în contul IBAN RO03BRDE360SV06150453600 – „Ajutor sinistraţi 2010”.

Pianina lui Brahms

Vineri, de la ora 18.00, Serviciul de Ajutor Maltez Timişoara va organiza, tot la Casa Tineretului, o licitaţie de obiecte de artă, cel mai preţios obiect fiind o pianină Buger&Jacobi Biel.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Pianina ne-a fost donată din Elveţia şi date fiind circumstanţele, am decis să o scoatem la licitaţie. Preţul de pornire va fi de 1.000 de euro, sperăm să îl creştem, pentru că instrumentul are o mare valoare spirituală, pe el cântând celebrul Johannes Brahms. Acest lcuru e certificat de o placă de aramă prin care ilustrul compozitor mulţumeşte fabricii că i-a pus la dispoziţie minunatul instrument”, a mai declarat Ildiko Baranyi.