Invitată în platoul emisiunii prezentată de Cătălin Măruță, Brigitte Năstase a răspuns mai multor întrebări incomode. Printre acestea s-a numărat una în urma căreia a dezvăluit că, deși era în acte și încă este, de altfel, soția lui Ilie Năstase, și-a făcut un iubit. Din nefericire, a spus ea, relația a durat doar două luni, potrivit cancan.to

„Am avut o relație de două luni, dar nu a mers. (…). Vara asta. Da, avem un divorț pe rol din februarie. Da, acum e în apartamentul meu de la mare. (…). Anumite relații merg mai bine în momentul în care nu mai există condiții. (…). Asta trebuie să-l întrebi pe el (n.r.: răspunsul la întrebarea: «Ce iubește cel mai mult Ilie la tine?»), (…) faptul că sunt cea mai deșteaptă și puternică femeie din viața lui – asta mi-a spus duminică acum. (…). Cel mai frumos lucru la el e modul în care vine să mă împace de fiecare dată. (…)”, a declarat soția celebrului tenismen în cadrul emisiunii “La Măruță”.

Ilie Năstase vrea să se mute în Franța după divorțul de Brigitte

În cadrul interviului, vedeta a vorbit și despre planurile lui Ilie Năstase de a părăsi România după divorț. Oficial, acesta nu s-a pronunțat, însă cei doi sunt deciși să se despartă oficial, cu acte.

„Acum Ilie este la un turneu de tenis în Cluj, vrea să se mute dupa divorț în Franța pentru a începe o viață nouă. Îmi doresc de la mine un singur lucru. Să fiu unică și singura din viața unui bărbat și asta, din păcate, în ultimul timp nu s-a mai întâmplat, pentru că eu chiar îmi doresc să fiu unică. M-am supărat la început, în momentul în care am aflat l-am susținut. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat să ajungem la divorț, am pus preț pe acest gest, că m-a luat de soție, nu aș fi vrut să se spulbere tot.” , a mai mărturisit bruneta.

Brigitte şi Ilie Năstase au anunțat că divorțează la începutul lunii martie

Brigitte şi Ilie Năstase s-au căsătorit civil pe 17 iunie 2013 la Timișoara.Ceremonia religioasă a avut loc pe 9 iunie 2013, iar petrecerea s-a desfășurat la Poiana Braşov. La nuntă le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase scandaluri, despărţiri şi împăcări. Fostul tenismen este la al doilea mariaj eșuat. Prima lui soție a fost Amalia Năstase. Ei au anunţat separarea în prag de Valentine’s Day în 2010, după 13 ani de relaţie şi 7 de căsnicie. Amalia și Ilie Năstase au împreună doi copii.

Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfat, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit atunci milionară, văduva şi cu un copil. A continuat afacerile primului soț.