Evenimentul Zilei > Justitie > Călin Popescu Tăriceanu va fi AUDIAT VINERI la DNA Braşov în dosarul lui REMUS TRUICĂ
Călin Popescu Tăriceanu va fi AUDIAT VINERI la DNA Braşov în dosarul lui REMUS TRUICĂ

Călin Popescu Tăriceanu va fi AUDIAT VINERI la DNA Braşov în dosarul lui REMUS TRUICĂ

Vineri, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este chemat la sediul DNA Braşov pentru a fi audiat ca martor în dosarul lui Remus Truică. Totodată, el acuză că Direcţia Naţională Anticorupţie că scurge informaţii în presă.

Redăm în totalitate comunicatul lui Călin Popescu Tăriceanu:

„La invitația DNA Brașov, mâine, 15 aprilie, în conformitate cu procedura legală, mă voi prezenta la sediul instituției în calitate de martor, în dosarul 259/p/2015.

Doresc să aduc la cunoștința presei că, în respect pentru reglementările legale privind confidențialitatea anchetei, nu voi face declarații nici la sosirea și nici la plecarea din sediul DNA.

Totodată, doresc să fac cunoscut faptul că informația legată de prezența mea la DNA Brașov era cunoscută doar de subsemnatul și de lucrătorul DNA care m-a invitat telefonic. De regulă, informez cu promptitudine presa despre activitățile mele de interes public, așa cum poate fi apreciată prezența mea la DNA în calitate de martor. De această dată, în mod premeditat, am ținut strict secretă această informație pentru a verifica dacă lucrătorii DNA scurg informații confidențiale către presă. Cu puțină vreme în urmă, am fost contactat din lumea presei cu întrebarea: ”Este adevărat că ați fost invitat la DNA Brașov ?”.

Q.E.D., așa că am hotărât să dau publicității acest comunicat”.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: