Evenimentul Zilei > Actualitate > Călin Geambaşu despre sinuciderea Mălinei Olinescu: „Îmi pare rău că iubitul ei n-a înţeles-o pe deplin”
Călin Geambaşu despre sinuciderea Mălinei Olinescu: „Îmi pare rău că iubitul ei n-a înţeles-o pe deplin”

Călin Geambaşu despre sinuciderea Mălinei Olinescu: „Îmi pare rău că iubitul ei n-a înţeles-o pe deplin”

Un apropiat al cântăreţei, Călin Geambaşu, a spus astăzi că Mălina se despărţise de ceva vreme de iubitul ei, Sebi, care este instrumentist.

Călin a mai declarat azi-dimineaţă că Mălina trecea, din nou, printr-o dezamăgire în dragoste. Iubitul ei, Sebastian, intrumentist într-o trupă, o părăsise din cauza problemelor de personalitate.
„Îmi pare rău că iubitul ei n-a înţeles-o pe deplin. Glasul ei, sunt foarte fericit că va rămâne. Aşteptam din lună în lună să se întâmple aşa ceva. Fiindcă ne spune că o s-o facă. Acum două zile am fost la o emisiune cu ea, era extraordinar de fericită. Mălina zâmbea încontinuu.
M-a invitat la ea acasă, aici în apartament, acum două zile. Nu am mai fost de 6 luni la ea în apartament, era fericita că şi-a renovat casa”, a spus Călin, sugerând că prietena lui ar fi luat decizia de a se arunca de la etaj din cauza problemelor sentimentale.
Citiţi mai multe informaţii în categoria dedicată Mălinei Olinescu. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: