Clientii magazinului online beneficiaza de avantaje reale, indiferent de achizita pe care o fac.

 

Preturi incredibile tot timpul anului – substantial reduse de Black Friday

 

Indiferent de perioada din an, pe site sunt plasate produse cu un pret mai mult decat accesibil. Mai mult decat atat, in fiecare saptamana se pluseaza cu o reducere de 35% pe o anumita categorie de produse. Ca sunt firme sau persoane fizice, in cazurile in care nu exista disponibilitate pentru plata produselor la momentul achizitiei, sistemul de rate propus de Calculator-ieftin este o solutie viabila cu avantaje certe pentru cei care cumpara.

 

Reduceri substantiale la pretul produselor si serviciilor se aplica, bineinteles, si de Black Friday, motiv pentru care oferta trebuie sa fie urmarita pentru reusita unor achizitii de o calitate superioara, cu un pret imbatabil.

 

Oferta mai mult decat generoasa cu produse din sfera IT

Din magazinul online pot fi achizitionate calculatoare second hand si sisteme SH, monitoare LCD/TFT, accesorii diverse si componente si periferice SH. Nu lipsesc brandurile de top, precum: HP, IBM, Acer, Asus Lenovo, Sony, Dell, Toshiba – un avantaj pentru clientii care cauta sa achizitioneze produse de la branduri cunoscute.

 

In aceeasi idee de a oferi ce este mai bun tuturor clientilor, indiferent de buget, din magazinul online pot fi cumpărate laptopuri sh intr-o varietate de modele, dimenisuni si configuratii. Pentru a facilita accesibilitatea clientului cu buget mic, in magazin se vand inclusiv laptopuri cu procesoare Pentium 3 si 4 – bineinteles, nu lipsesc cele DualCore sau Core2Duo. Brandurile fac parte din randul celor de top si in cazul laptopurilor.

 

In cazul magazinului online Calculator-ieftin.ro, „ieftin” este un termen care se refera exclusiv la pret, neavand legatura cu calitatea pe care o au produsele. De exemplu, in categoria de laptopuri ieftine sunt incluse produse de o calitate superioara – HP, Sony,  Dell, Lenovo, Acer, Toshiba si multe altele – la preturi mici si foarte mici.

 

Din oferta nu lipsesc imprimantele, multifunctionalele si plotterele. De asemenea, sunt comercializate monitoare POS, imprimante termice, cititoare coduri de bare si sisteme complete POS.

 

Consumatorul online va gasi pe site toate produsele mentionate anterior si mai mult de atat. Potrivit reprezentantilor companiei „toate produsele second hand sunt testate si reconditionate inainte de fi adaugate in oferta, fiind livrate cu accesoriile specificate si descrieri dedicate”.

Servicii dedicate

Pe langa oferta generoasa de produse, Calculator-ieftin se adreseaza clientilor sai cu servicii dedicate, cotate de catre cei care le-au accesat la o calitate foarte buna.

  • Inchirierea sistemelor este o solutie optima pentru firmele care isi doresc sa evite investitiile uriase in unele cazuri. Pot fi inchiriate imprimante performante si, in plus, tot Calculator-ieftin poate sa asigure si consumabilele. Inchirierea are un cost fix, lunar.
  • Un alt serviciu pe care compania IT il asigura consta in service, care poate sa includa chiar si preluarea dispozitivului de la domiciliul clientului. Se asigura reparatii hardware si sofware, devirusari, instalari de componente,  OS gratuite (Linux) si drivere uzuale, optimizari, curatarea de praf si multe altele.
  • Nu in ultimul rand, Calculator-ieftin colecteaza si recicleaza gratuit deseuri electrice, electronice, electrocasnice si consumabile.

 

Mai sunt doar cateva ore pana la startul Black Friday in Romania, motiv pentru care cei interesati de oferta Calculator-ieftin pot sa isi configureze anticiat comenzile pentru a putea face achizitii inspirate!

 

 

Te-ar putea interesa și: