Evenimentul Zilei > Actualitate > Caitlyn Jenner a mers până la capăt! Şi-a făcut şi operaţia de schimbare de sex
Caitlyn Jenner a mers până la capăt! Şi-a făcut şi operaţia de schimbare de sex

Caitlyn Jenner a mers până la capăt! Şi-a făcut şi operaţia de schimbare de sex

A fost declarat cel mai sexy bărbat din lume după ce a câştigat aurul olimpic la triatlon

Caitlyn Jenner este cel mai controversat şi cunoscut transexual din lume, povestea lui fiind văzută, în cadrul unui reality show, încă de la începutul tranziţiei. Fostul olimpic, care atunci se numea Bruce Jenner şi care a fost declarat de revista Mens Health cel mai frumos bărbat din lume, a ales în urmă cu cinci ani să devină femeie cu acte în regulă.

Jenner, acum în vârstă de 68 de ani, a mărturisit recent că transformarea lui în femeie este totală, trecând şi prin operaţia de schimbare de sex. Declaraţia a venit ca o lămurire a unor zvonuri publicate în tabloidele americane, care susţineau că fostul star olimpic regretă schimbarea şi că şi-a lăsat o cale de întoarcere, evitând operaţia decisivă.

Aşadar, Jenner, care în 2014 avea declarată o avere de 100 de milioane de dolari şi despre care s-a scris că a mai câştigat câteva zeci de milioane din publicitate, în urma tranziţiei de la bărbat la femeie, va rămâne femeie pentru totdeauna, operaţia de schimbare de sex fiind ireversibilă.

A ascuns totul de fosta nevastă şi cei 6 copii ai săi

Cât timp a fost bărbat, Jenner a avut trei căsnicii din care au rezultat şase copii. Ultima căsnicie a fost cea mai intens mediatizată, fiind cu mama surorilor Kardashian. Kris a intentat divorţul în 2013, spunând că nu a ştiut nimic despre dorinţa olimpicului de a deveni femeie. Răspunsul lui Caitlyn pentru Kris a şocat publicul: „Când ne-am cunoscut aveam sâni care încăpeau într-un sutien cu cupa B. Luam tratamente hormonale şi ea ştia asta. Uneori mă mai îmbrăcam cu hainele ei, noaptea sau când eram singur”.