Evenimentul Zilei > Actualitate > CADOURILE DE CRĂCIUN care sunt ADEVĂRATE CAPCANE ALE MORŢII. Retailerii trebuie să OPREASCĂ VÂNZAREA lor până nu este prea târziu
CADOURILE DE CRĂCIUN care sunt ADEVĂRATE CAPCANE ALE MORŢII. Retailerii trebuie să OPREASCĂ VÂNZAREA lor până nu este prea târziu

CADOURILE DE CRĂCIUN care sunt ADEVĂRATE CAPCANE ALE MORŢII. Retailerii trebuie să OPREASCĂ VÂNZAREA lor până nu este prea târziu

Considerate adevărate cadouri de Crăciun, anumite produse destinate distracţiei în aer liber au ajuns să reprezinte un adevărat pericol de moarte la adresa clienţilor.

Conform news.sky.com, hoverboardurile au devenit din ce în ce mai populare, dar se pare că au devenit şi mai periculoase, ceea ce ar trebui să conducă la retragerea lor din comerţ, conform autorităţilor din Marea Britanie.

În prezent, cei care vor un hoverboard sunt sfătuiţi să evite acest gen de distracţie. Unele modele au luat foc şi au explodat şi se pare că problemele sunt legate de bateria dispozitivului.

Joann Ensell, care a cumpărat un hoverboard pentru băieţelul ei de 10 ani, a declarat că după doar o săptămâna acesta a explodat. În urma acestui incident, femeia a rămas cu arsuri severe pe braţ şi degete, ceea ce a făcut-o să descrie dispozitivul ca o “potenţială capcană a morţii.”

Hoverboardul costă între 200 şi 700 de lire sterline şi se regăseşte printre preferinţele în materie de distracţie ale unor vedete precum Justin Bieber, Chris Brown şi Kylie Jenner.

Până în prezent, pompierii din Londra au mai înregistrat trei cazuri în care hoverboardul a luat foc. În afara riscului de incendiu, se pare că mai există şi alte pericole asociate folosirii acestui dispozitiv.