Evenimentul Zilei > Monden > Cablul misterios din balconul Vioricăi Dăncilă. Ce se întâmplă la Videle
Cablul misterios din balconul Vioricăi Dăncilă. Ce se întâmplă la Videle

Cablul misterios din balconul Vioricăi Dăncilă. Ce se întâmplă la Videle

Chiar dacă locuiește mai mult în Capitală, Viorica Dăncilă deține un apartament spațios și la Videle, în județul Teleorman.

Imobilul fostului premier al României are 100 de metri pătrați și a fost, în trecut, sursa unor mici neplăceri. Mai exact, scrie wowbiz.ro, Cristinel Dăncilă a fost chemat în instanță de Asociația de proprietari a blocului, el având la acel moment rol de „pârât” în proces. Până la urmă, cele două părți au ajuns la o înțelegere, iar Asociația și-a retras plângerea după numai câteva luni.

Pe de altă parte, apartamentul Vioricăi Dăncilă a născut controverse aprinse printer locatarii blocului și asta din cauza unui cablu misterios care pornește din balcon și se „conectează” în jurul unui stâlp de pe peste drum, foarte asemănător unei surse de curent.

Multe voci au susținut că ar fi o variantă de rezervă în cazul unei pene de curent, dar altele au ridicat inclusiv problema furtului de curent.

Sunt și vecini care vorbesc în termeni laudativi despre fostul lider PSD. „Este o femeie tare de treabă, ne salută, este civilizată, nu este deloc arogantă. E o vecină bună, ce să vă zic mai mult? Nu s-a schimbat deloc de atâția ani de când o știm, chiar dacă în ultimii ani a fost prim-ministru”,  a declarat un vecin de scară pentru sursa citată. Altcineva a completat: „Vine pe aici, normal, nu așa de des ca înainte, dar vine. Spală, calcă, gătește, face piața, e o femeie gospodină, a muncit mereu, noi așa o știm”.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: