Evenimentul Zilei > Actualitate > Budescu le răspunde criticilor: „Specialiști care vorbesc prostii și sunt prost informați. Mai bine nu vorbesc dacă nu știu!”
Budescu le răspunde criticilor: „Specialiști care vorbesc prostii și sunt prost informați. Mai bine nu vorbesc dacă nu știu!”

Budescu le răspunde criticilor: „Specialiști care vorbesc prostii și sunt prost informați. Mai bine nu vorbesc dacă nu știu!”

Constantin Budescu a recunoscut că este deranjat de criticile care i s-au adus după ce a decis să se transfere în liga secundă chineză.

Atacantul Constantin Budescu a povestit că i-a fost destul de greu la începutul aventurii în China, dar, cu trecerea timpului speră să se integreze la formația Dalian Yifang. Fostului jucător al Astrei Giurgiu nu i-au căzut prea bine criticile aduse de mai mulți analiști sportivi, care l-au criticat pentru că a decis să intre într-un con de umbră odată cu transferul în China, și le-a cerut acestora să nu-și mai dea cu părerea.

„Acum mi-e mai bine în China, dar la început mi-a fost mai greu. E mai dificil ca în Liga 1. Am văzut pe la televizor tot felul de specialiști care vorbesc prostii și sunt prost informați. Mai bine nu vorbesc dacă nu știu! E prima mea experiență în străinătate și îmi e greu. Sper să mă acomodez cât mai repede pentru că cei de aici vor rezultate imediate, nu îți dau timp să te adaptezi”, a spus Budescu la Digi Sport.