Bucurestiul, din nou fara curent!

Bucurestiul, din nou fara curent!

Indiferent daca este foarte cald sau ploua torential, Capitala ramane fara electricitate.

Din cauza ploii abundente si a vantului puternic, in sectorul 2 al Capitalei s-a produs in aceasta dimineata o pana de curent.

In jurul orei 8 si 15 minute, in zona Soselei Pantelimon precum si pe strazile adiacente mai multi consumatori au ramas fara energie electrica, informeaza Realitatea TV.

De asemenea, ploile care au cazut noaptea trecuta au lasat fara curent electric 22 de localitati din Giurgiu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ca urmare a intesificarii vantului au fost afectate sase linii electrcie si 135 de posturi de transformare a curentului electric.

Aversele, care au ajuns la o cota de 65 l/mp, au inundat 13 zone.

In momentul de fata, Electrica a anuntat ca se lucreaza la repararea liniilor de inalta tensiune, iar Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta sustine ca se vor lua toate masurile pentru a remedia situatia cat mai rapid, potrivit purtatorului de cuvant al ISU, Dragos Blanaru.

De asemenea, canicula de saptamanile trecute a fost cauza altor pene de curent in Bucuresti.

Corneliu Stan, directorul general al Electrica, a declarat zilele trecute ca aparatele de racire - ventilatoarele sau aerul conditionat - care functioneaza deseori incontinuu, alaturi de utilajele si echipamentele folosite la reparatia strazilor si la constructia cladirilor au crescut foarte mult nivelul de utilizare a curentului electric in Capitala.