Britney Spears respinge acuzaţiile de hărţuire sexuală

Britney Spears respinge acuzaţiile de hărţuire sexuală

Britney Spears a respins toate acuzaţiile de hărţuire sexuală care i-au fost aduse de un fost bodyguard al ei, anunţă Reuters.

Fernando Flores a dat-o în judecată, cerându-i daune morale pentru provocarea unui stres emoţional, după ce, aşa cum spune el, cântăreaţa i-a făcut "avansuri sexuale nedorite repetate" şi l-a hărţuit. El le cere cântăreţei şi fostului său angajator, Advanced Security Concepts Corp., daune a căror valoare nu a fost făcută publică.

Într-un comunicat postat, ieri, pe site-ul său, cântăreaţa în vârstă de 28 de ani spune că ea şi avocatul ei se aşteaptă ca dosarul lde hărţuire sexuală înaintat de Fernando Flores să fie închis.

Bodyguardul mai spune că Spears a avut o conduită nepotrivită faţă de cei doi fii ai ei şi că o dată i-a luat cureaua pentru a-i disciplina pe micuţi. Cei doi copii - Sean Preston, în vârstă de 4 ani, şi Jayden James, în vârstă de 3 ani -, îşi petrec timpul între reşedinţa din Beverly Hills a lui Britney şi cea a tatălui lor, dansatorul Kevin Federline.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Departamentul pentru protecţia copilului a efectuat o anchetă în urma acuzaţiilor lui Flores şi a închis cazul fără a lua nicio măsură", se mai spune în comunicatul de pe site-ul artistei.