Evenimentul Zilei > Monden > Brigitte Pastramă a trecut prin momente grele. Cine o ajută să treacă peste trauma suferită
Brigitte Pastramă a trecut prin momente grele. Cine o ajută să treacă peste trauma suferită

Brigitte Pastramă a trecut prin momente grele. Cine o ajută să treacă peste trauma suferită

Brigitte şi Florin Pastramă au trecut prin momente grele atunci când ea a pierdut copilul. La nici o lună de la pierderea suferită, bruneta încearcă să îşi revină uşor.

Brigitte îşi petrece din ce în ce mai mult timp alături de familie. Dacă săptămânile trecute bruneta şi Florin erau plecaţi în Saint Tropez, acolo unde cumnatul vedetei are o vilă luxoasă, de data aceasta celebrul cuplu a ales să petreacă la vila pe care Brigitte o deţine în Timişoara.

Pentru că vremea a ţinut cu ei, au ales să se relaxeze la piscină.

Atmosfera a fost foarte plăcută. După o baie în piscină, Florin Pastramă şi cumnatul lui Brigitte au ales să se relaxeze la o narghilea şi o băutură sofisticată, în timp ce Cristina, sora lui Brigitte, s-a jucat de zor cu cel mai răsfăţat membru al familiei, un câine superb.

Brigitte, Florin, Cristina şi soţul ei au avut parte de clipe de neuitat în familie. Şi, după o masă copioasă, cei patru s-au relaxat cu cate o băutură sofisticată şi au stat la poveşti până în zori, ca o familie, potrivit Spynews.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: