Evenimentul Zilei > International > Scandal MONSTRU. Brigitte a URLAT la Emmanuel Macron: „Încetează cu TÂMPENIILE!”
Scandal MONSTRU. Brigitte a URLAT la Emmanuel Macron: „Încetează cu TÂMPENIILE!”

Scandal MONSTRU. Brigitte a URLAT la Emmanuel Macron: „Încetează cu TÂMPENIILE!”

Soții Macron s-au certat ca la ușa cortului în biroul președintelui Republicii de la Elysee.. Prima Doamnă era montată rău.

Cu o popularitate pe tobogan, scandaluri, eșecuri la guvernare și demisii… Tensiunea și nemulțumirile cresc în jurul lui Emmanuel Macron. Soția sa, Brigitte, pare să se fi săturat de „palmaresul” mai junelui său bărbat.

Potrivit informațiilor deținute de Frédéric Helbert, un cunoscut ziarist francez, „președintele republicii ar fi fost supus unui adevărat scandal” din partea lui Brigitte Macron, scrie Planet.fr.

Cel care i-ar fi furnizat informațiile lui Helbert ar fi un membru al serviciului de securitate al Președinției Republicii (GSPR). „Era o discuție privată în spatele ușii grele a biroului președintelui republicii”, i-ar fi relatat agentul, care a adăugat: „Se răcnea atât de tare în spatele ușii că am auzit tot.”

Helbert a scris pe Twitter:

„Papara dată lui Macron de soția lui, fostă profă & mentor, Brigitte Macron: ‘Era o discuție privată în spatele ușii grele a biroului PR. Dar țipa atât de tare’ încât am auzit totul spune un ofițer de securitate.

Conținutul, conform sursei: ‘Trebuie să termini cu tâmpeniile acum’.”

Brigitte Macron i-ar fi reproșat soțului afacerea Benalla, fosta gardă de corp personală a președintelui implicată în violențe împotriva manifestanților.