Evenimentul Zilei > Actualitate > Breaking News! Noi detalii din dosarul fostului ministru Chițoiu! Concluzia specialiștilor
Breaking News! Noi detalii din dosarul fostului ministru Chițoiu! Concluzia specialiștilor

Breaking News! Noi detalii din dosarul fostului ministru Chițoiu! Concluzia specialiștilor

Noi detalii au apărut în dosarul fostului ministru al Finanțelor, Daniel Chițoiu, implicat în accidentul în urma căruia doi oameni, soț și soție, și-au pierdut viața.

Expertiza arată că fostul ministru al Finanțelor este vinovat de producerea accidentului. Rezultatul expertizei i-a fost trimis lui Daniel Chițoiu, dar și familiilor victimelor, și poate fi contestat, anunță Antena 3. Până acum, nicio parte din dosar nu a făcut-o.

Pe de altă parte, urmează să fie făcută și o expertiză medico-legală pentru cea de-a treia victimă, singura care a scăpat cu viață.

Reamintim că, pe 26 decembrie 2019, fostul ministru al finanțelor a intrat pe contrasens cu mașina în zona localității Zamfirești, județul Argeș, pe DN7, și a izbit un alt automobil. Șoferul acestuia, în vârstă de 82 ani, a murit pe loc, iar soția lui s-a stins la spital. A treia victimă a fost internată la Pitești și apoi transferată la un spital din Capitală, unde a rămas internată timp de două luni.

Daniel Chițoiu a fost internat la Secția de Reanimare a spitalului Floreasca din Capitală, prezentând un traumatism toracic.