Săptăturile în curtea lui Gheorghe Dincă au început de la primele ore dimineții în contextul în care IML a publicat raportul conform căruia oasele găsite în „arzătorul” imporvizat aparțin Alexandrei Măceșeanu.

Conform Antena 3, vecinii lui Dincă au declarat că joi au simțit miros de grătar îjn curtea acestuia.

Alexandru Cumpănașu face un apel disperat după ce familia a primit tragica veste:

„APEL: Dragi oameni buni, CER jegurilor care au ținut cu procurorii care au omorat-o să nu aiba cinismul de a cere tocmai EI să iasă lumea în stradă. Să lase jocurile electorale şi politica departe de Alexandra.

Când vom considera că nu mai este nici o speranţă, familia Alexandrei vă va ruga să aprindeţi o lumânare pt ea în linişte într-un loc nepolitizat din Bucureşti şi atât. Fără lozinici şi manipulari. În rest fac următorul ANUNŢ: Informarea ministerului justiţiei către familia mea nu mă face să cred deloc că Alexandra a fost arsă acolo şi toate balivernele despre aceasta situaţie.

Voi ruga pe vărul meu să facem o expertiză internaţională a rămăşiţelor din acel “butoi”????. Nu pot contesta raţional rezultatul IML până la proba contrară dar nu cred nimic din povestea construită în jur. Aşteptăm şi hârtiile de la IML să vedem la ce se referă exact analiza. Inelul şi lănţisorul de ARGINT au fost găsite netopite!!!!!!”.

Te-ar putea interesa și: