CM 2010: Brazilia şi-a potrivit calificarea cu mâna

CM 2010: Brazilia şi-a potrivit calificarea cu mâna

Arbitrul francez Stephane Lannoy nu a văzut două henţuri în aceeaşi fază, după care a scăpat complet meciul de sub control.

Brazilia a făcut instrucţie aseară cu Coasta De Fildeş, într-un joc din cadrul Grupei G a Cupei Mondiale, învingând cu scorul de 3-1. Eroul echipei "carioca" a fost atacantul Luis Fabiano, care a reuşit o "dublă". Atacantul de la FC Sevilla a lovit prima dată în minutul 25, când a scăpat singur, dar într-o poziţie laterală şi a şutat violent, direct la vinclu.

În minutul 50, Luis Fabiano a dublat avantajul sud-americanilor după o fază în care a umilit trei fundaşi ivorieni, dar şi pe arbitrul Stephane Lannoy. Francezul n-a observat că atacantul brazilian s-a ajutat de două ori de mâna dreaptă, înainte de a trimite mingea în plasa africanilor.

Elano - accidentat, Kaka - eliminat

Ne puteți urmări și pe Google News

Show-ul echipei lui Dunga a fost continuat de Elano, care a fructificat o nouă pasă decisivă pornită din piciorul lui Kaka. Din momentul în care au realizat că au pierdut meciul, ivorienii şi-au pierdut şi cumpătul.

Primul "sancţionat" a fost chiar marcatorul ultimului gol. Elano a fost faultat violent de Tiote şi a fost imediat schimbat. În minutul 79, Didier Drogba a salvat onoarea echipei sale, reuşind primul gol marcat de o echipă africană în poarta Braziliei la turneele finale.

Finalul a oferit scene de judeţ. Keita a căzut ca secerat după un contact cu Kaka. Jucătorii au fost cât pe ce să încingă o bătaie generală. Kaka a fost eliminat.

Puteţi revedea comentariul live al partidei aici

GRUPA G

BRAZILIA - COASTA DE FILDEŞ 3-1 Marcatori: L. Fabiano (25 şi 50), Elano (62)/ Drogba (79) Brazilia: J. Cesar 5, Maicon 6, Lucio 5, Juan 5, Bastos 6, F. Melo 6, G. Silva 6, Elano 7 (67, D. Alves 6), Kaka 7, Robinho 6 (90, Ramires), L. Fabiano 8 Antrenor: Carlos Dunga

Coasta de Fildeş: B. Barry 5, Demel 4, K. Toure 4, Zokora 4, Tiene 4, Eboue 4 (72, Romaric 4), Y. Toure 5, Tiote 4, Dindane 5 (54, Gervinho 5), Drogba 6, S. Kalou 4 (68, A. Keita 4) Antrenor: Sven Goran Eriksson

Arbitri: S. Lannoy 4 - E. Dansault 6, L. Ugo 6 Eliminat: Kaka (88) Stadion: „Soccer City” - Johannesburg; Spectatori: 84.455