Evenimentul Zilei > Actualitate > Caz şocant în Braşov. Un copil a fost târât cu maşina de mama sa pentru a fi „disciplinat”
Caz şocant în Braşov. Un copil a fost târât cu maşina de mama sa pentru a fi „disciplinat”

Caz şocant în Braşov. Un copil a fost târât cu maşina de mama sa pentru a fi „disciplinat”

Un caz incredibil s-a petrecut vineri în localitatea Vulcan, judeţul Braşov, unde o mamă a încercat să-i atribuie fiului ei, de numei 8 ani, o corecţie disciplinară pe care o va ţine mine toată viaţa. Femeia, de 39 de ani, domiciliată în localitatea Codlea, l-a speriat pe băieţel că-l va abandona într-o zonă locuită de romi.

 

După ce l-a dat jos din maşină, femeia a plecat de lângă copil. Nu şi-a dat seama că acesta s-a agăţat de maşină şi apoi târât mai mulţi metri. Copilul a fost rănit şi a trebuit internat în spital, potrivit dcnews.ro

Potrivit anchetatorilor care cercetează acest caz, femeia a afirmat că totul s-a petrecut din cauză că a vrut să-şi „disciplineze” copilul

 „Femeia, în încercarea de a-și disciplina copilul de 8 ani, s-ar fi dus împreună cu acesta într-o zonă populată de cetățeni de etnie romă și ar fi încercat să-l lase pe minor acolo. Speriat, copilul s-ar fi prins de mânerul autoturismului mamei sale, fiind astfel târât pe asfalt aproximativ 2-3 metri", a transmis Poliția Brașov.

Un cetăţean care a văzut toată întâmplarea a dat pelefon la 112 şi a cerut ajutorul poliţiştilor. La faţa locului a cenit şi un echipaj SMURD care au transportat copilul la spital.

 

Incidentul a avut loc în comuna Vulcan, un cetățean fiind cel care a sunat la 112. Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac verificări pentru violență în familie.