Evenimentul Zilei > Actualitate > Brașov. Alertă: Doi minori dispăruți! Unul a fost deja găsit mort
Brașov. Alertă: Doi minori dispăruți! Unul a fost deja găsit mort

Brașov. Alertă: Doi minori dispăruți! Unul a fost deja găsit mort

Doi copii din judeţul Braşov au dispărut duminică de acasă, iar unul dintre ei a fost deja găsit mort în Olt. Celălalt copil este căutat în continuare de autorităţi.

Echipe formate din poliţişti, jandarmi, angajați ai ISU Braşov şi voluntari îl caută, luni dimineața, pe cel de-al doilea adolescent, în vârstă de 14 ani, din localitatea Bogata Olteana, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Poliţiştii au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 18:00, cu privire la faptul că doi adolescenţi de 14 ani au plecat în sat, la joacă, şi nu s-au mai întors acasă.

„Echipe operative formate din poliţişti din cadrul IPJ Braşov – secţia 6 rurală Hoghiz, Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Ordine Publică, Poliţia municipiului Făgăraş, Secţia 3 Poliţie rurală Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Braşov, jandarmi din cadrul Grupării Mobile Braşov şi echipaje ale SMURD, precum şi voluntari au desfăşurat activităţi de căutare pe raza localităţii Bogata şi a celor învecinate, precum şi pe cursurile de apă Bogata şi a râului Olt”, au precizat reprezentanţii IPJ Braşov.

Unul dintre cei doi minori a fost găsit de pompieri, în cursul serii de duminică, în râul Olt şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov.

La căutări participă şi patru scafandri din cadrul ISU Braşov. Pe lângă forţele MAI, la căutările de duminică au participat voluntari şi membri ai Asociaţiei 4X4 Rescue.