”Acest bărbat a fost mâncat efectiv de câini. A fost devorat de aceste bestii. Moartea lui a fost violentă şi s-a datorat multiplelor plăgi muşcate. Avea dezosate membrul superior pe o parte, membrul inferior pe cealaltă parte şi nu mai avea niciun organ intern”, a declarat şeful Serviciului de Medicină Legală Brăila, Gina Ilie.

Un şofer a anunţat la numărul unic de urgenţe 112 că pe marginea şoselei se află un cadavru, înconjurat de o haită de câini, relatează cotidianul local InfoBrăila.

Potrivit Agerpres, trupul bărbatului a fost descoperit pe câmp, lângă o fermă aflată între localităţile Albina si Unirea, loc unde, în urmă cu şase săptămâni, a fost găsit sfâşiat de câini trupul unei femei, care fusese înjunghiată, iar corpul îi fusese lăsat pradă câinilor.

Bărbatul ucis de câini fusese externat din spital duminică seară, iar anchetatorii cred că acesta nu a avut bani să se întoarcă acasă cu trenul sau alt mijloc de transport şi a ales să meargă pe jos până în oraşul Însurăţei, situat la 50 de km.

El nu a apucat să facă decât 2 km de la ieşirea din satul Albina, când a fost atacat de câini şi ucis pe loc.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a deschis o anchetă în acest caz.