Evenimentul Zilei > Economie > Brad de Crăciun de 13.499 de lei, pus în vânzare pe Internet. Ce COMENTARII IRONICE a stârnit anunţul
Brad de Crăciun de 13.499 de lei, pus în vânzare pe Internet. Ce COMENTARII IRONICE a stârnit anunţul

Brad de Crăciun de 13.499 de lei, pus în vânzare pe Internet. Ce COMENTARII IRONICE a stârnit anunţul

Un site a scos la vânzare un brad natural de Crăciun la fabuloasa sumă de 13.499 de lei. Când au descoperit anunţul, internauții nu au ratat ocazia să comenteze ironic acest lucru. Mai ales că prețul afișat era unul redus, suma inițială pentru care se vindea bradul fiind de 14.999 de lei.

După principiul ”dacă tot nu și-l pot permite, măcar să râdă de asta”, internauții au postat comentarii prin care au demonstrat că știu să facă haz de necaz:

”Am luat acest brad sperând că fac o surpriza copiilor mei. Se pare că am facut o surpriză tuturor locuitorilor din cartier, cărora le am dat jos centrală electrică, când l-am băgat în priză.
Pro: Vine cu Hrușcă la pachet.
Contra: Vine și cu Fuego”, a comentat Cetin Ametcea. 

”Mi-am luat bradul la recomandarea unui prieten, pentru că nu aveam destule globuri mi-am pus și garsoniera în el, cred că o sa atârn și colindătorii care vor veni dacă mai e spațiu. Pisica a fost foarte supărată că nu-l mai poate dărâma, așa că a trebuit să îmi cumpăr și un tigru.
Per total sunt mulțumit”, mai scrie altcineva, potrivit B1.

Conform anunţului, bradul este normanidan şi are o înălţime de 9-10 metri.

 

 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: