Evenimentul Zilei > Monden > @Brad cu scandal la Caracal. „La cum arată, parcă-i o glumă proastă”
@Brad cu scandal la Caracal. „La cum arată, parcă-i o glumă proastă”

@Brad cu scandal la Caracal. „La cum arată, parcă-i o glumă proastă”

Dacă în anii trecuţi Primăria din Caracal  aducea brazi chiar şi din Italia pentru a aduce spiritual sărbătorilor în oraş, anul acesta edilul localităţii a reuşit să supere mulţi locuitori ai oraşului.

Bradul pe care l-a comandat din timp Primăria nu este pe placul locuitorilor din Caracal.

Mai mulţi caracaleni au postat pe Facebook mesaje prin care îşi exprimă indignarea. Cât priveşte împodobirea, mai multe persoane spun că este ridicolă sancționând lipsa de inspirație a celor de la primărie.

„Frumos, nu ? Așa se împodobește mai nou bradul ? Cei care au donat bradul cred că au făcut.o pentru a bucura oamenii din Caracal , și pentru asta au tot respectul , dar ….”, a fost mesajul femeii care a postat fotografia cu bradul împodobit pe site-ul caracaleni.ro.

„Boschetareala, mai bine apela la populatie sa il impodobeasca si iesea mai bine cu instalatii de 15-20 de lei”, ”Cel mai „frumos” brad de Craciun, cred ca nenea primar tre sa ia lectii de la fostul primar(Ciocazanu) cum se impodobeste un brad de Craciun…”,

„Asa le place, lucru de mîntuiala! De ce să faca un lucru bun si frumos? Mai bine arunca 3 instalatii si gata pomul, prea mult strica !!!!”,

„Mai bine nu-l mai puneau! L au pus doar să și bată joc”,

„Oamenii sunt scandalizați! Cum a împodobit Primăria bradul din centrul orașului Caracal”,

„La cum arata, parca-i o gluma proasta”, sunt comentariile caracalenilor, potrivit cancan.ro