Evenimentul Zilei > Actualitate > Braconieri din Timiș săltați cu mascații. Vânau la comandă cu arme ilegale
Braconieri din Timiș săltați cu mascații. Vânau la comandă cu arme ilegale

Braconieri din Timiș săltați cu mascații. Vânau la comandă cu arme ilegale

Marți cu ghinion pentru mai mulți braconieri din Timiș care au fost săltați din așternuturi cu noaptea-n cap. Aceștia dețin, fără drept, arme letale, cu glonț.

În această dimineața polițiștii SAESP, efectuează 7 percheziții pe raza localităților Lovrin, Șandra și Satchinez din județul Timiș,  într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj. ”Participă peste 50 de polițiști, luptători SAS și jandarmi”, transmite Biroul de Presă al Poliției Timiș.

Polițiștii vor duce la mai multe persoane suspectate, unele dintre ele, că ar fi introdus în țartă, ilegal, din străinătate, arme. În timpul perchezițiilor au fost găsite mai multe arme, undele ascunse, dar și sume de bani, susceptibile a proveni din vânzarea cărnii de vânat. Anchetatorii susțin că braconierii își împrumutau între ei armele, iar animalele omorâte erau vândute pe piața neagră a cărnii de vânat. Deseori aceștia plecau la vânătoare la comandă. Ei au fost monitorizați mai multe luni.