Evenimentul Zilei > Social > MOMENTE HORROR pentru Boureanu. Iubita sa, ACCIDENTATĂ GRAV la SCHI
MOMENTE HORROR pentru Boureanu. Iubita sa, ACCIDENTATĂ GRAV la SCHI

MOMENTE HORROR pentru Boureanu. Iubita sa, ACCIDENTATĂ GRAV la SCHI

Cristian Boureanu, fostul deputat, a trecut prin clipe foarte grele când iubita sa, Laura Dincă, s-a accidentat pe pârtie.

Ex-deputatul Cristi Boureanu a avut parte de momente tensionate, zilele trecute, la munte. Laura Dincă, iubita sa, s-a accidentat destul de serios pe pârtie, iar el i-a acordat primul ajutor, scrie Cancan.

Weekendul trecut, Cristi Boureanu și Laura Dincă au ales să petreacă un sejur de vis pe Valea Prahovei. Și-au propus să schieze pe minunatul domeniu din Sinaia, dar se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de pe pârtie. Cei doi au avut parte de un moment mai puțin plăcut, după ce iubita fostului deputat s-a accidentat la schi

Totul s-a petrecut duminică. În timpul unei coborâri pe pârtie, Laura Dincă, iubita fostului politician, a acuzat dureri serioase la un picior, iar cei doi au fost nevoiți să se oprească la restaurantul de la Cota 2000 din Sinaia.

Deplasându-se cu mare dificultate, Laura Dincă a avut nevoie de susținerea iubitului ei pentru a ajunge la una dintre mese, unde iubitul ei i-a acordat primul ajutor.