Evenimentul Zilei > Actualitate > „Bombardier” din Craiova devenit rapid mielușel. Ce a putut să scoată pe gură de români și copii
„Bombardier” din Craiova devenit rapid mielușel. Ce a putut să scoată pe gură de români și copii

„Bombardier” din Craiova devenit rapid mielușel. Ce a putut să scoată pe gură de români și copii

Un așa-zis bombardier din Craiova a fost rapid pus la respect, după ce a scris pe Facebook că toți românii ar trebui împușcați, din cauză că polițiștii fac abuzuri față de romi.

„Filmul în care un afacerist apărea trăgând cu mitraliera – în timp ce se afla, se pare, în SUA- l-a inspirat pe un craiovean cu aere de Escobar, care a afirmat că pistolarul ar trebui să îi ciuruiască pe români, fiindcă polițiștii ar fi comis prea multe abuzuri față de cetățeniide etnie romă.

Mai mult, individul pare să aibă o slăbiciune pentru copii, fiindcă a afirmat că ar dori să întrețină relații sexuale cu micuții unui prieten virtual”, potrivit spynews.ro

La scurt timp după mesajul postat pe Facebook, sute de români i-au sărit în cap. „Șmecherul” a dat-o la întors și susține că hackerii i-au spart contul.

„Eu nu am scris așa ceva! Nu știu ce s-a întâmplat. Mi-a spart cineva contul. Mesajele au fost trimise de pe contul meu, dar nu eu le-am scris! Am și eu copii, nu aș putea spune că vreau să fac sex oral cu copiii altora. Cineva îmi vrea răul”, a susținut individul, potrivit spynews.ro.