Cătălin Rădulescu, viceprimar, este acuzat de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, fals intelectual, uz de fals în înscrisuri sub semnătura privată, instigare la evaziune fiscală prin nerespectarea regimului juridic privind modalitatea de facturare și plată în contractul semnat pentru lucrările la Șoseaua de Centură aceleași acuzații fiind îndreptate și împotriva managerului de proiect Dana Popa – director economic în cadrul Primăriei Târgoviște.

„Viceprimarului Cătălin Rădulescu nu-i ajung veniturile realizate, salariul majorat și alte câteva mii de lei bune pentru proiectele cu fonduri europene! Este implicat fără nicio rușine în afaceri derulate cu bani publici. Acesta controlează 3 firme – Betonisima, Mineral Sort și ASU Construct, care fac afaceri la greu cu Primăria Târgoviște, fiind implicat chiar și la întocmirea caietelor de sarcini. De exemplu, contractul pentru Grădinița Nr. 9 a fost încheiat cu ASU Construct prin încredințare directă pentru finul său. Fin care l-a însoțit în concediu în Grecia pe domnul viceprimar și care asigură transportul și pentru sportivele de la CSM (…).

Același viceprimar a plecat în Deltă o săptămână cu mașina de la DAS (Direcția de Asistență Socială), în baza unei relații de apropiere cu directoarea DAS. Care directoare are acum de asigurat o altă majorare a salariilor pentru toți cei 16 șefi de servicii din subordine, iar toate lucrările de la DAS le efectuează tot ASU Construct. Nicio altă firmă din Târgoviște n-are loc de Betonisima, Mineral Sort și ASU Construct la Primăria Târgoviște, toate 3 fiind controlate de către viceprimarul Cătălin Rădulescu(…). Cât să mai suportăm ?!(…)“, se arată în memoriul ajuns la sediul redacției Ripostapenet.