Informația a fost difuzată sâmbătă seara de către postul România Tv, într-o emisiune în cadrul căreia au participat avocați și familia Luizei Melencu. S-a afirmat că Dincă a negat, în fața instanței din Slatina, că le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza. ”Acum neagă total că le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza. Nu există probe care să îl incrimeze pentru trafic de carne vie, pentru că sunt doar dovezi care demonstrează că le-a abuzat în scop propriu. A studiat dosarul și a realizat că este vorba despre cuvântul lui contra cuvântului Alexandrei. În fața noului avocat din oficiu a cerut să scape de anumite acuzații din dosar, sperând să fie judecat în arest la domiciliu. Nu le-am ucis pe fete, Luiza și Alexandra trăiesc, ar fi spus Dincă”.

Mama Luizei a repetat crezul ei, că Luiza nu e moartă ci traficată și a cerut, încă o dată, ca procurorii să demonstreze lucrul acesta, nu să-i creadă spusele lui Dincă.

Până să descopere procurorii fetele în viață, citim în rechizitoriul întocmit de ei că, pentru a-l ”sparge” pe inculpatul Gheorghe Dincă, nu au folosit doar profilerul școlit la FBI ci și investigatori sub acoperire. Nu știm dacă e vorba și de individul căruia i s-a destăinuit ”nea Gigi”, numit în rechizitoriu ”coleg de celulă”, deși e o practică veche, de pe vremea existenței SIPA. Am aflat, însă, din consemnarea procurorilor DIICOT, că oamenii lor ”acoperiți” le-au dezvăluit cum și când și-a construit Dincă patul de fier și a pregătit camera de la parterul casei pentru viitoare violuri.

Cum a rezistat tensiunii patul de fier din ”camera ororilor”

Citește amănuntele terifiante pe pagina următoare

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE