Evenimentul Zilei > EVZ Special > Bombă pe scena politică! Dăncilă vrea să se retragă la Bruxelles?
Bombă pe scena politică! Dăncilă vrea să se retragă la Bruxelles?

Bombă pe scena politică! Dăncilă vrea să se retragă la Bruxelles?

Ioan  Mircea Paşcu îi cere premierului Dăncilă să dezmintă public informațiile potrivit cărora ar urmări să se autopropună comisar european în locul Rovanei Plumb

Fostul vicepreședinte al Parlamentului European, Ioan  Mircea Paşcu, îi cere premierului Viorica Dăncilă să dezmintă public informațiile  potrivit cărora ar urmări să se autopropună comisar european in locul Rovanei Plumb.

„Constat cu mâhnire că se înmulțesc și se întăresc zvonurile că Dna Dăncilă ar urmări în realitate să ajungă domnia să comisar european, și nu Rovana Plumb, propusă chiar de ea însăși. Personal, cunoscând-o pe Dna Dancilă de atâția ani, că pe o persoană integră, onorabilă, nu pot să cred aceste zvonuri, stârnite evident de răuvoitori.

Ar însemna că toată campania electorală pentru funcția de președinte al României este un fals, că partidul a fost antrenat într-o mascaradă, iar Dna Plumb a fost propusă, tocmai pentru a fi sacrificată!? În același timp, în baza lungei și bogatei experiențe politice acumulate, știu că zvonurile, dacă nu sunt contracarate repede și complet, tind să se înrădăcineze, creînd o nouă realitate, chiar dacă falsă.

De aceea cred că, pentru a-și re-credibiliza campania pentru președinție, Dna Dancilă ar trebui să dea imediat o declarație publică, care să reteze asemenea zvonuri din rădăcina, spunând clar și răspicat că nu are absolut nicio intenție să se autopropuna comisar european! Altfel, fără o asemenea declarație, mi-e teamă că răul pe cale să se producă se va dovedi ireparabil, dând o lovitură puternică nu numai candidaturii domniei sale, ci și partidului și credibilitățîi sale!”, scrie Ioan Mircea Paşcu pe Facebook.