Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că din ce în ce mai multe tinere sunt atrase de câștigurile substanțiale, obținute într-un timp extrem de scurt. În ultima perioadă, domeniul videochatului a luat mare amploare în țara noastră.

Așa se pare că s-a întâmplat și în cazul uneia dintre cele mai populare concurente renumite de la reality-showul „Puterea Dragostei” de la Kanal D, conform cancan.

Sexoasa șatenă, care, recent, a reușit să bage zâzanie între doi dintre bărbați ce s-au perindat prin casa de la „Puterea Dragostei și care, în timpul show-ului TV, i-a furat mințile tânărului Iancu Sterp, se pare că a fost atrasă de mirajul câștigurilor din domeniul videochatului.

Concurenta de la „Puterea Dragostei” a oferit în fața camerelor de filmat un show de zile mari, care pare desprins din filmele pentru adulți. Vedeta de la Kanal D este total lipsită de inhibiții și de orice fel de prejudecăți. Posesoarea unui fizic de invidiat, șatena știe cum să își pună în evidență atuurile pentru a atrage cât mai mulți „cotizanți”.

Alexandra B. este o videochatistă de 22 de ani din București, care a ajuns să fie cunoscută în întreaga lume după ce a câștigat premiul pentru „Cel mai bun model de videochat al anului 2018”. Câștigă lunar 30.000$ și a șocat o lume întreagă prin gestul pe care l-a făcut. În două săptămâni lucrate, Alexandra a încasat nici mai mult nici mai puțin de 22.000$, pe care a hotărât să îi doneze integral unor case de copii din București.

„Mă îngrozește gândul că există copii care se culcă nemâncați. Mă îngrozește că există părinți care nu au cu ce să își trimită copiii la școală, sau, mai rău, care îi abandonează. Eu provin dintr-o familie modestă și întotdeauna am avut instinctul ăsta de a-i ajuta pe alții cu orice. Nu-mi place să vorbesc despre faptele bune pe care le fac și nu voiam să apară nicăieri faptul că am donat acești bani unor case de copii. Am făcut-o pentru că așa am simțit, am s-o mai fac și îi îndemn pe toți să o facă. Măcar o dată pe lună, să facă un gest frumos. Putem schimba România asta, dacă ne schimbăm și noi mentalitatea”, a scris Alexandra pe contul său de Facebook.

Apelul umanitar făcut de Alexandra a ajuns până peste hotare.

Așa că mulți dintre cei cu care modelul socializează zilnic au donat împreună cu ea pentru casele de copii din Capitală.