Evenimentul Zilei > Sport > Bombă la Barcelona: Messi vrea să plece! L-a desființat pe Eric Abidal
Bombă la Barcelona: Messi vrea să plece! L-a desființat pe Eric Abidal

Bombă la Barcelona: Messi vrea să plece! L-a desființat pe Eric Abidal

Un interviu acordat de Eric Abidal a aprins spiritele în vestiarul Barcelonei.

Fost coleg cu Leo Messi și acum director sportiv al clubului blaugrana, Abidal l-a supărat pe argentinian cu ultimele remarce făcute. Francezul a spus că „mulți jucători nu erau mulțumiți de Ernesto Valverde și nu prea mai munceau la antrenamente”, vorbe care nu i-au convenit căpitanului Barcelonei.

Într-o postare pe Instagram și preluată de Sport.es, Leo Messi a reacționat prompt, atacându-l fără menajamente pe Abidal! „Sincer, nu-mi place să fac lucruri de genul ăsta, dar cred că fiecare dintre noi trebuie să își vadă de atribuțiile lui și să-și asume deciziile. Jucătorii trebuie să-și vadă de ce se întâmplă pe teren. Noi suntem primii care recunosc când nu jucăm bine. La fel trebuie să facă și oamenii din conducere: să-și asume responsabilitățile și să-și asume deciziile pe care le iau! Când se vorbește despre jucători ar trebui să se dea și nume, altfel se aruncă în toți cu noroi și sunt alimentate lucruri care se spun și nu sunt adevărate”.

Culmea e că Abidal a lovit și în Xavi Hernandez în interviul pe care l-a dat, afirmând că legendarul jucător al Barcelonei, acum antrenor în Qatar, la Al Sadd, a mințit când a spus că i s-a oferit banca tehnică a echipei catalane.

Dacă Messi pleacă de la Barcelona, nu poate ajunge decât la Manchester City, au reacționat jurnaliștii iberici. Gruparea de pe „Ettihad” îl are manager pe bunul prieten al lui Leo, Pep Guardiola, sub comanda căruia argentinianul a dat cel mai bun randament.

Atlfel, mai scrie As.com, la un recent antrenament al Barcelonei doi jucători importanți s-au luat la bătaie!

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: