Evenimentul Zilei > Sport > Bomba începutului de an în Liga1. Transfer neașteptat de la Dinamo
Bomba începutului de an în Liga1. Transfer neașteptat de la Dinamo

Bomba începutului de an în Liga1. Transfer neașteptat de la Dinamo

Primul transfer al iernii, este unul bombă. Universitatea Craiova va plăti, luni, 300.000 de euro pentru căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor.

Negocierile dintre cluburi nu au fost unele simple. Dacă clubul din Ștefan cel Mare nu a vrut să îi dea drumul, mai mult s-a vorbit și de o mărire de salariu, jucătorul a rămas intransigent. Pleacă, deși Dinamo încă mai speră la calificarea în play-off, iar Nistor era un jucător exponențial.

În ultima perioadă, Nistor s-a aflat în relații încordate cu conducerea clubului, scolicitând mereu plata salariilor restante. În urma meciului cu Sepsi, din luna decembrie, între el și suporterii alb-roșiilor a izbucnit un scandal, presărat cu cuvinte nu tocmai orodoxe, care l-a determinat pe jucător să își dorescă cu ardoare transferul.

Sub comanda lui Victor Pițurcă, la Craiova, Dan Nistor va avea un contract de 20.000 de euro pe lună, cu 5.000 de euro de mai mult ca la Dinamo.
În acest campionat Nistor a jucat în 16 partide și a marcat 4 goluri, unul chiar împotriva echipei la care se transferă în această iarnă.
Debutul său la echipa națională a avut loc în partida cu Trinidad & Tobago din 2013, când selecționer era Victor Pițurcă, sub comanda căruia va ajunge acum, anunță prosport.ro.