Bombă în cazul Caracal! „Luiza Melencu este în viață!”. Mama și bunicul au recunoscut-o

Bombă în cazul Caracal! „Luiza Melencu este în viață!”. Mama și bunicul au recunoscut-o

Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu aruncă bomba pe ultima sută de metri a campaniei electorale. În direct la Antena 3, candidatul la prezidențiale a declarat că Luiza Melencu este în viață și spune că are dovezi în acest sens. 

Cazul Caracal. În direct la Antena 3, candidatul la prezidențiale a declarat că Luiza Melencu este în viață și spune că are dovezi în acest sens.

"În cazul Luizei Melencu nu există nicio probă, decât recunoașterea lui Dincă. Chiar și FBI a recunoscut. În acest moment, vă spun cu mâna pe inimă și nu mă joc cu emoțiile oamenilor. De aceea am luat legătura cu familia Melencu, care au confirmat atât persoana, cât și vocea fetei", a declarat Cumpănașu vineri seara.

"În acest moment, Luiza Melencu este în viață (...) Mama și bunicul Luizei au recunsocut-o pe Luiza din fotografii și dintr-un filmuleț audio video, realizat acum o săptămână-două, realizat în afară", a declarat Cumpănașu la Antena 3.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și Monica Melencu a reacționat vineri seara, la filmulețul pe care l-ar fi realizat niște investigatori.

"L-am văzut. Nu știm dacă este adevărat. În filmuleț o întreabă câți ani are, răspunde în italiană, apoi în română. Din ce am văzut da (n.r. - este la prostituție). Bărbații o întreabă cât este tariful și ra răspnde '30'. Fizic, seamănă. Vocea nu se auzea foarte bine", a declarat Monica Melencu, mama Luizei la Antena 3.