„Micul caiet negru“ al lui Jeffrey Epstein conține  301 dintre cele mai bogate și mai puternice personalităţi din Marea Britanie, cum ar fi: Sir Mick Jagger, Tony Blair, Sir Richard Branson, prințul Andrew și fosta lui soție Sarah Ferguson, notează Daily Mail.
Pedofilul american a adunat o colecție extraordinară de peste 1.000 de numere de telefon și adrese de e-mail de la sute de nume celebre din toată lumea. Epstein avea notate 16 numere de telefon ale prietenului său prințul Andrew, inclusiv un număr de telefon mobil și linii fixe pentru Sandringham și Balmoral, unde prințul îl invitase cândva.
Fostul premier britanic Tony Blair este înregistrat o singură dată, în timp ce fostul său ministru Mandelson este asociat cu zece numere de telefon, printre care trei erau marcate: „linie directă” , altul „acasă” și ultimul „casa de la țară” .
Alte nume și numere din caietul său includ pe Sir Mick Jagger, Sir David Frost, Richard Branson, Naomi Campbell și un număr important de membri aparţinând Camerei  Lorzilor.  
Se mai spune că în „caiet” sunt notate contactele fostei iubite a lui Epstein, fiica lui Maxwell, Ghislaine Maxwell, incluzând familia și cunoscuții.  Caietul este acum în mâinile FBI – dar nu există niciun indiciu că numiții au fost implicați în orgiile lui Epstein.
Un purtător de cuvânt al lui Richard Branson a spus mai devreme: “Jeffrey Epstein are insula vecină Necker, dar Richard l-a cunoscut literalmente o singură dată pentru aproximativ cinci minute. Asta e tot”.
Epstein a condus, de asemenea, o reţea cu numele a peste 100 de „recruți” din cartierele unde avea reședințe, inclusiv New York și Palm Beach, Florida, precum și Paris. 
Procurorii cred că a orchestrat o rețea de studenţi care au fost recrutați de alte tinere și apoi au fost obligați să îndeplinească dorințele bolnave ale miliardarului. Insula privată a lui Epstein a fost luată cu asalt de FBI aseară. Zeci de agenți au sosit la această proprietate luxoasă din Caraibe, poreclită „insula pedofilă” .  
Procurorul general al SUA, William Barr, a promis că ancheta va continua în ciuda sinuciderii lui Epstein în acest weekend, promiţând totodată să investigheze presupusul trafic de minore. Intervenția lui Barr vine exact când Ghislaine Maxwell, fostă prietenă a lui Andrew și a lui Epstein, anunţa că intenționează să „dispară pentru totdeauna”.
Unele rapoarte sugerează că fiica regretatului magnat Robert Maxwell a început să coopereze cu FBI.  Dar ea ar fi spus că “intenționează să dispară complet și să nu spună nimic”, potrivit unei surse apropiate domnișoarei Maxwell.
Maxwell  negat vehement acuzațiile. Prințul Andrewa negat, de asemenea, acuzațiile împotriva lui, potrivit noilor relatări din presa britanică.