Evenimentul Zilei > Actualitate > Şerban Ionescu, în stare critică la Spitalul Elias. A fost consultat de patru medici!
Şerban Ionescu, în stare critică la Spitalul Elias. A fost consultat de patru medici!

Şerban Ionescu, în stare critică la Spitalul Elias. A fost consultat de patru medici!

Actorul Şerban Ionescu este internat, de câteva zile, la Spitalul Elias din Capitală, unde continuă tratamentul pentru afecţiunea neurologică de care suferă.

„Domnul Şerban Ionescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias pentru continuarea protocolului de îngrijire adecvat afecţiunii neurologice de care suferă", a anunţat medicul Valentin Calu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.
Surse din apropierea actorului au declarat în presa tabloidă că, iniţial, Şerban Ionescu (62 de ani) refuzase internarea . În acest moment, se află singur în salon, iar o asistentă vine din două în două ore să-i schimbe perfuzia. În jurul prânzului, actorul a fost consultat de patru medici. Ieri, actorul a fost vizitat de mama sa şi de un prieten.
Actorul Şerban Ionescu s-a întors, la jumătatea lunii august, de la clinica din Germania, unde a fost diagnosticat cu scleroză amiotrofică. Medicii din România îl diagnosticaseră în urmă cu aproape un an cu borelioză.
Potrivit avocatului său, la revenirea din Germania, actorul a locuit în casa unui prieten. Surse din apropierea actorului susţin că boala şi-a pus serios amprenta asupra fizicului acestuia. Şerban Ionescu a slăbit 30 de kilograme şi nu se poate ridica dn pat fără ajutor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: