Evenimentul Zilei > Monden > Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total
Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total

Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total

Cu toate că au câștigat procesul cu fiica lui Cornel Galeș, băieții Ileanei Ciculanu încă nu pot intra în posesia moștenirii.

Trei anu au trecut de când Ileana Ciuculete, una dintre cele mai iubite și talentate artiste din România, a pierdut lupta cu boala cumplită și a trecut în lumea celor veșnice. De aproape trei ani de zile, cei doi băieți ai artistei și fata pe care fostul său partener de viață o are dintr-o altă căsătorie poartă o luptă crâncenă pentru a intra în posesia averii pe care Ileana a lăsat-o familiei.

Cu toate că fiii Ilenei Ciuculete s-au luptat enorm de mult pentru a avea câștig de cauză în  procesul contra surorii lor vitrege, Claudia Stroe, fiica lui Cornel Galeș, aceștia nu au putut intra în posesia averii lăsate de mama lor.

Click.ro informează că, înainte să moară, Cornel Galeș a încercat a încercat să vândă apartamentul lăsat de fosta lui soție. Acesta a semnat un contract cu doi tineri, luând un avans de 50.000 de euro. După ce băieții Ileanei Ciculete au câștigat procesul, tinerii trebuie sa elibereze locuința.

Băieții artistei așteaptă hotărârea definitivă de la judecători, iar în cazul în care tinerii nu doresc să părăsească locuința achiziționată de la Cornel  Galeș, fiii Ilenei Ciuculete vor apela la un executor judecătoresc, mai scrie sursa citată.

Ileana Ciuculete s-a stins din viață pe data de 14 martie 2017, la vârsta de 59 de ani, din cauza unei ciroze galopante izvorâte dintr-o hepatita C.

Ileana Ciuculete era mai mereu cu zâmbetul pe buze. S-a născut în Dolj, iar la 14 ani a fost angajată la Filarmonica Oltenia din Craiova. A reușit singură să-și clădească o carieră. A lansat peste 500 de melodii proprii și 30 de albume. A primit 3 discuri de aur și unul de platină. Spunea mereu că fără Dumnezeu și fără soțul ei, cel care a sprijinit-o pas cu pas, n-ar fi reușit să ajungă una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică populară din România. În urmă ei au rămas un soț răvășit, cei doi băieți și zeci de prieteni și oameni care i-au îndrăgit muzică.Însă n-a știut că are o boală care își arată semnele când e deja târziu.

Cornel Galeș, deces violent

Cornel Galeș, fostul soț al artistei Ileana Ciuculete, a murit într-un accident de mașină produs în Spania, în decembrie 2019.

Decesul lui Cornel Galeș a fost anunțat inițial de Doina Belu, nașa lui de cununie, care spunea că a primit un telefon de la un agent de circulație din Spania care a anunțat-o cu privire la decesul acestuia. Ulterior, Viviana, femeia cu care locuia acesta în Spania după decesul Ilenei Ciuculete, a confirmat informația. „Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu de să zic. Dumnezeu sa îl odihnească!”, a mărturisit Viviana.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: