Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce a făcut Bianca Drăgușanu după DESPĂRȚIREA de Alex Bodi. Cum și-a arătat SUFERINȚA
Ce a făcut Bianca Drăgușanu după DESPĂRȚIREA de Alex Bodi. Cum și-a arătat SUFERINȚA

Ce a făcut Bianca Drăgușanu după DESPĂRȚIREA de Alex Bodi. Cum și-a arătat SUFERINȚA

Biancăi Drăgușanu a ales să rupă relația cu Alex Bodi după o vacanță de Crăciun pasională la munte. Despărțirea s-a produs într-un restaurant din Poiana Braşov, după cei doi s-au certat aprins.

Acum zece ore, Bianca Drăgușanu a postat pe Instagram un filmuleț care are următorul mesaj: ”No word needed. Wild”. În traducere – ”Nu e nevoie de cuvinte. Spre sălbăticie.”

Separarea Biancăi de Alex a fost confirmată de apropiați ai vedetei: „Bia s-a despărţit de Bodi în urmă cu 24 de ore. Nimeni nu se aștepta la aşa ceva, în ciuda faptului că ei au mai avut certuri puternice de-a lungul timpului! Pe de altă parte, din câte îi ştim noi, nu este exclusă nici o împăcare pe ultima sută de metri înainte de Revelion. Orice este posibil în cuplu acesta, dar, cel puţin deocamdată, putem spune că sunt separaţi”, au dezvaluit apropiaţii, vineri, conform wowbiz.ro

Cu toate că s-a despărțit de iubit, Bianca nu pare foarte afectată și se simte foarte bine, conformă aceleași surse.

„S-a întors imediat în București după ceartă, nu a mai vrut să rămână la munte. După conflictul verbal din restaurant, a plecat supărată, şi-a luat lucrurile şi a părăsit hotelul! Totuși, acum, starea ei de spirit este una foarte bună, a revenit la sală, la atelier, la fetița ei, şi se pregătește de o petrecere de Revelion surpriză”, au spus prietenii Biancăi. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: