Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, au fost excluse din competiția „Asia Express”. Motivul pentru care s-a ajuns la această variantă este legat de izbucnirea pe care a avut-o Drăgușanu, atunci când a înjurat.

Cele două surori au fost înlocuite de Iuliana Luciu şi Magherita de la Clejani, eliminate în ediţia precedentă.

Gina Pistol este cea care a anunțat decizia echipei. După acest moment, a fost prezentat un montaj cu momentele în care Bianca şi-a pierdut cumpătul şi a ţipat, înjurat şi jignit oameni, conform WOWbiz.

„În fiecare zi suntem mai obosiţi, mai înfometaţi, mai murdari. Psihic nu ştiu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai ţin picioarele. Vreau să plec, nu mai vreau să demonstez nimic, vreau doar să ajung acasă sănătoasă şi să-mi ţin copilul în braţe. N-am niciun motiv să suport aşa ceva, am tot ce vreau acasă. Şi plec cu business class înapoi!”, a adăugat vedeta.

CRBL și Andreea Bălan s-au printre vedetele care au criticat ieșirile Biancăi Drăgușanu din show-ul TV.

„Tu eşti Bianca Drăguşanu şi noi toţi suntem nişte proşti, muritori de rând. Nu înţeleg de ce vii să înjuri toată echipa, din faţă şi din spate, nu te-a pus nimeni să vii la show-ul ăsta. Ce cauţi lângă noi, ce cauţi aici dacă nu-ţi doreşti?“, a spus CRBL.

„Mă uit la Asia Express România. Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție dar: -nu ai cum să înjuri femeie fiind, că un birjar și nu realizezi că o țară întreagă te va disprețui după;  -nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo;  -nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din Ro (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante.", a reacționat Andreea Bălan.