Evenimentul Zilei > International > Vestea zilei pentru fanii serialului TV Beverly Hills 90210! Se ÎNTOARCE cu distribuţia ORIGINALĂ
Vestea zilei pentru fanii serialului TV Beverly Hills 90210! Se ÎNTOARCE cu distribuţia ORIGINALĂ

Vestea zilei pentru fanii serialului TV Beverly Hills 90210! Se ÎNTOARCE cu distribuţia ORIGINALĂ

Gata, vom revedea pe micul ecran o mare parte din distribuţia show-ului care a fost în vogă în anii 90. La bord sunt, deja Jennie Garth (Kelly Taylor), Tori Spelling(Donna Martin), Jason Priestley (Brandon Walsh), Ian Ziering (Steve Sanders), Brian Austin Green(David Silver) și Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman).

Şrirea zilei, pentru pasionaţii de seriale Tv, este că Beverly Hills 90210 se reîntoarce cu distribuţia sa originală. La ''bord'' vor fi în fapt Jennie Garth (Kelly Taylor), Tori Spelling (Donna Martin), Jason Priestley (Brandon Walsh), Ian Ziering (Steve Sanders), Brian Austin Green (David Silver),  şi Gabrielle Catersis (Andrea Zuckerman): cel care aduce ştirea, este ziarul american Deadline, potrivit căruia reluarea semnată CBS Tv ar fi prezentată de anumiţi radiodifuzori, atât emitenţi tradiţionali cât şi de servicii de streaming.

Beverly Hills, apărut în România la aproximativ doi ani de la apariţia originală americană, n-ar fi o reluare ''convenţională'', deşi pe moment nu se ştie nimic altceva precis. În fapt, formula show-ului a fost recreată de emiţătorul USA The CW. Astăzi, vine ştirea unei posibile întoarceri la forma iniţială, dar miezul operaţiunii se află acum mai ales reunirea actorilor ale căror nume nu figurează încă în distribuţie, dar acelea ale protagoniştilor principali Shannen Doherty(Brenda Walsh) şi Luke Perry (Dylan McKay), cu siguranţă. Ca fapt divers, Luke Perry este unul din personajele secundare din Riverdale.