Cea de-a opta ediţie a show-ului iUmor, difuzatã sâmbătă searã, în intervalul 20:00 – 22:58, s-a impus ca lider de audienţã la nivel naţional, cu o audiență medie de 7.9 puncte de rating și 16.7% cota de piață. Poziția a doua a fost ocupată de Pro TV cu 6.8 puncte de rating şi 14.4% cotã de piaţã. În minutul de aur, 21:38, peste 2 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.

Doina Teodoru, unul dintre invitații speciali ai acestui sezon, a venit cu o versiune mai mică, dar la fel de acidă, în persoana micuței Sara Șmighelschi, cea care s-a dovedit la fel de nemiloasă și în sezonul nouă Next Star, când i-a luat la „roast” pe jurații Dorian Popa, Pepe și Lidia Buble.

După momentul ei, a urmat un fost finalist al sezonului 2, Gheorghe Țintă. Acesta i-a uimit pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac cu o serie de glume scurte, dar nu toate au stârnit reacțiile la care s-ar fi așteptat fostul concurent. Totuși, George a primit cele două voturi de la Delia și Cheloo și are o nouă șansă de a ajunge în finală. 

Un al număr interesant a fost cel al „fântânilor umane” de la „Human Fountains”. Ei au mărturisit că au o atracție aparte pentru apă, astfel că a devenit elementul central al numărului lor de la iUmor. Cei trei tineri au venit îmbrăcați la costum. Au fost acompaniați de muzică clasică, timp în care au început să scuipe apă în sincron, asemeni unor fântâni arteziene. 

„Un moment plin de hidratare, mi-a plăcut foarte mult!”, a spus Delia amuzată.

Mihai Bendeac a vrut să exerseze și el tehnica. 

„Ei au fost fântâni arteziene, iar Bendeac a fost aspersorul care udă iarba!”, a spus Cheloo ironic. Acesta nu a fost mai deloc impresionat de numărul celor trei tineri. Totuși, tinerii au primit două voturi pozitive, ceea ce a fost suficient pentru a trece în etapa următoare.

Ionuț Bolohan a venit cu gândul direct la finală, dar speranțele lui au fost spulberate de jurați. 

„Înainte să spui tot acest număr, nu te-ai gândit mai bine totuși? Mi-ai stricat starea!”, a spus Mihai Bendeac. 

„Ce să spun… a fost simplu, dezgustător și la obiect.”, a spus și Cheloo.

Concurentul a primit trei voturi negative și a pierdut orice speranță de a ajunge în finală.

Iuliana Călinescu l-a impresionat pe Bendeac, iar reacția acestuia spune totul.

„Ea este una dintre cele mai puternice fantezii deochiate în lumea noastră, a actorilor! Este considerată o superbitate absolută! E frumoasă și e mișto ea, așa! Cred că ea este foarte aproape de cum ar putea sa fie o femeie la care să spun: „Mă, ia să mă opresc și eu puțin…” Cred că ea ar trebui studiată, e ireală!”, a mărturisit Mihai Bendeac. 

A revenit Alina Handuc și în acest sezon, cea care a venit și în sezonul trecut tocmai din Viena pentru a-și întâlni „iubitul”, pe Mihai Bendeac. Dacă data trecută cererea sa în căsătorie a rămas fără un răspuns, acum a investit și mai multe eforturi. 

„Acum vreau să fiu mai romantică, m-am aranjat, sunt sexy! Poate e dragoste de la a doua vedere.”, a spus Alina, care l-a așteptat în backstage pe Mihai, cu petale de trandafir și șampanie. Fâstâcit, Mihai Bendeac a ciocnit un pahar cu Alina și a încercat să îi explice că nu este disponibil.

„Eu apreciez și drumul, și efortul, dar trebuie să înțelegi că sunt un bărbat luat.”, a spus acesta.
 

 

Te-ar putea interesa și: