Bella Hadid este cunoscută pentru aparițiile ei extrem de provocatoare. Supermodelul și-a făcut apariția pe covorul roșu al Festivalului de film de la Cannes într-o ținută îndrăzneață, care a lăsat mai mult la vedere decât poate că și-ar fi dorit. Mai mult decât atât, la un moment dat, Bella Hadid și-a arătat chiar lenjeria intimă în fața fotografilor, care nu au ratat momentul. 

Fotomodelul american în vârstă de 20 de ani a fost însoţită de tatăl său, Mohamed, şi şi-a făcut apariţia într-o rochie de saten roz pal, cu umerii goi. Ea şi-a asortat ţinuta cu un colier dramatic şi sandale spectaculoase cu tocuri înalte.

Prietena ei, Emily Ratjkowski a strălucit și ea pe covorul roșu, tot într-o rochie cu crăpătură adâncă, la deschiderea Festivalului. Modelul Emily Ratajkowksi a purtat în seara premierei filmului Ismael's Ghosts o rochie similară cu cea a Bellei.

Vedetele au preferat să aleagă nume cunoscute din moda europeană şi să opteze pentru ţinute strălucitoare, atractive, în stilul Hollywood-ului de altădată, în onoarea aniversării a 70 de ani de festival şi a personalităţilor iconice precum Grace Kelly sau Audrey Hepburn.

Uma Thurman şi Jessica Chastain care fac parte din juriile competiţiei din acest, au venit îmbrăcate în rochii spectaculoase şi elegante. Purtând o rochie roz pal marca Atelier Versace, Thurman, preşedintele juriului secţiunii Un Certain Regard, a fost una dintre cele mai elegante personalităţi, cu o siluetă şi prezenţă fără cusur. Şi actriţa Julianne Moore a participat la ceremonia de deschidere fiind îmbrăcată într-o rochie roşie marca Givenchy Couture.